Wij houden allemaal ontzettend veel van foto’s en video’s maken en vandaar dat ik van mijn passie & liefde mijn werk gemaakt heb.
Daarom is elke fotoshoot voor mij erg speciaal en krijgt het ook zijn eigen waarde.

Een bruidsreportage die door mij is vastgelegd is kenmerkt zich door ontspannen bruidsfotografie.

“Op onze trouwdag, was jij echt onze rechterhand geworden. Jij stond precies op de juiste plekken en momenten! En wist ons altijd te vinden wanneer we je nodig hadden! 

Wanneer ik dit hoor over mijn reportage, heb ik mijn doel bereikt die dag. Mijn werkwijze is dan ook zo natuurlijk mogelijk. Ik vraag je niet om continu in de camera te kijken en besef mij heel goed dat je waarschijnlijk niet vaak op de foto gaat en gewoon wilt genieten van je dag.

 

Wanneer jij net denkt, “oh is dat vastgelegd!” ben ik op de achtergrond juist op zoek naar alle mooie details. Denk bijvoorbeeld aan die prachtige schoenen, je jurk die al klaar hangt voordat je hem aantrekt, maar ook natuurlijk je boeket en de styling van de diner tafel.

 

Indien jullie een fotoshoot hebben gepland tijdens de dag zal ik in overleg enkele aanwijzingen of tips geven. Ik vraag je bijvoorbeeld om mee te komen naar die ene plek waar het licht heel mooi is of vraag jullie gewoon even bij elkaar willen staan en elkaar te vertellen over wat er allemaal in je omgaat. Veel van onze bruidsparen zien dit als een rustig momentje waarbij ze eindelijk even met elkaar kunnen genieten van alles wat er gebeurt.

 

Kortom: ik ben op jullie dag ‘onzichtbaar’ en leg juist op die manier zoveel mogelijk waardevolle momenten vast, zodat jullie hier nog heel lang van kunnen nagenieten. Spreekt mijn werkwijze jullie aan?

Stuur mij dan een e-mailtje om te kijken of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdag.