Skip to main content
0

Cliënt Closet

by TOTALLYLOVE

EVE

Bij TOTALLYLOVE begrijpen we dat zwangerschap een ongelooflijke reis is, en daarom hebben we EVE gemaakt met de behoeften van aanstaande moeders als onze hoogste prioriteit. Deze prachtige jurk omarmt de groeiende buik en biedt voldoende ruimte en flexibiliteit voor comfort, zodat je er altijd op je best uitziet en je goed voelt.

Dus, als je op zoek bent naar de perfecte zwangerschapsjurk die met aandacht voor details is ontworpen en rekening houdt met alle mogelijkheden die deze bijzondere tijd met zich meebrengt, dan is EVE van TOTALLYLOVE de ideale keuze voor jou. Gun jezelf het comfort en de elegantie die je verdient tijdens deze prachtige reis van moederschap. EVE, voor de toekomstige moeder die van stijl en comfort houdt.

Kleur
Deze jurk is Nude van kleur.

[/vc_row_inner]

ADA

ADA is een unieke zwangerschapsjurk die is ontworpen met twee belangrijke doelen voor ogen: het leveren van ongeëvenaarde elegantie voor fotoshoots en tegelijkertijd voldoen aan de behoeften van dames die zich graag bescheiden kleden. Met ADA hebben we gestreefd naar een jurk die de pracht van de aanstaande moeders vastlegt en tegelijkertijd een stijlvolle, bescheiden optie biedt voor vrouwen met verfijnde smaak.

Kleur
Deze jurk heeft qua kleur wat weg van “oud roze” maar ook hele zachte creme tint.

[/vc_row_inner]

MONA

Bij TOTALLYLOVE begrijpen we dat zwangerschapsfotografie een unieke kans biedt om de schoonheid en de liefde van het verwachten van een kind vast te leggen. Haar grijze kleur straalt tijdloze elegantie uit, terwijl het losmaken van de armen je de vrijheid geeft om verschillende poses aan te nemen en je comfortabel te voelen tijdens de fotoshoot.

De aandacht voor detail en kwaliteit die kenmerkend is voor TOTALLYLOVE, is ook in de Graceful Grey MONA terug te vinden. Haar zachte stof voelt heerlijk aan op de huid.

Kleur
Graceful Grey.