Skip to main content
0

Vermeer

GENUINE LEATHER

HET VERMEER ALBUM

Het Vermeer album is een album met een rund lederen cover. Echt dik kwaliteitsleer in zachte kleuren of in karakteristiek stieren leder. Het is een fijn gevoel om een gewichtig lederen fotoalbum in je handen te houden. De lederen covers kunnen worden gepersonaliseerd met letter embossing, of stempel embossing met- en zonder foil.

COLORS TO IMPRESS

Bull leder

Karakteristiek echt leer met prachtige craquelé in donkere tinten. Het unieke leer is afkomstig van Europeese stieren en wordt afgewerkt met wax om de antieke en karakteristieke uitstraling te behouden. Omdat echt leer een natuurproduct is, zijn de tinten van dit leer nooit 100% zoals afgebeeld. Dit leer bevat veel natuurlijke vouwen en doortekeningen, die ervoor zorgen dat elk stuk huid een andere textuur heeft. Dit leer heeft ook de eigenschap om onder invloed van zonlicht lichter of donkerder te worden. Het luxe gevoel van het leer geeft een album een prachtige unieke uitstraling.

Nappa leder

Elegante echte leersoort in prachtige zachte kleuren. Het Nappa leer heeft een fijne nerfstructuur en word door en door geverfd om een egale kleur te garanderen. Alleen de allerbeste huiden met een minimum aan natuurlijke kenmerken zoals schrammen en insectenbeten worden geselecteerd. De Nappa leer soorten geven je album een prachtige kleur en het fijne gevoel van echt leer.

PERSONALISATIE OPTIES VOOR HET LEDEREN ALBUMS