Totallylove Photo & Video | Over ons
16108
page-template-default,page,page-id-16108,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive

Totallylove team bestaat op dit moment uit 7 gepassioneerde mensen; Sumeyye, Abdullah, Furkan B, Furkan I, Ilkay & Onur, Fatih.
Wij houden allemaal ontzettend veel van foto’s en video’s maken en vandaar dat we van onze passie & liefde ons werk gemaakt hebben.
Daarom is elke fotoshoot voor ons speciaal en krijgt het ook zijn eigen waarde.
Een bruidsreportage die door ons gemaakt is kenmerkt zich door ontspannen bruidsfotografie.

“We hebben eigenlijk helemaal niet gemerkt dat jullie aanwezig waren, tot we de foto’s zagen.”

Wanneer we dit horen over onze reportage, hebben we ons doel bereikt die dag. Onze werkwijze is dan ook zo onopvallend mogelijk. We vragen je niet om continu in de camera te kijken en beseffen ons heel goed dat je waarschijnlijk niet vaak op de foto gaat en gewoon wilt genieten van je dag.

Tijdens het fotograferen van jullie bruiloft houd Furkan zich meestal op afstand en probeert zeeer onopvallend jullie bijzondere momenten op te vangen. Hij maakt ook heel vaak foto’s van de omgeving dus bijvoorbeeld jullie trouwzaal, de locatie en nog veel meer. Hierbij probeert hij de architectuur en de sfeer van jullie dag zo goed mogelijk vast te leggen. Ik (Sumeyye) zoekt juist weer naar alle mooie details. Denk bijvoorbeeld aan die prachtige schoenen, je jurk die al klaar hangt voordat je hem aantrekt, maar ook natuurlijk je boeket en de styling van de diner tafel. Samen pakken we al die emoties die vaak op verwachte, maar ook op onverwachte momenten plaatsvinden.

Indien jullie een fotoshoot hebben gepland tijdens de dag zullen we in overleg enkele aanwijzingen of tips geven. We vragen bijvoorbeeld om mee te komen naar die ene plek waar het licht heel mooi is of vragen of jullie gewoon even bij elkaar willen staan en elkaar te vertellen over wat er allemaal in je omgaat. Veel van onze bruidsparen zien dit als een rustig momentje waarbij ze eindelijk even met elkaar kunnen genieten van alles wat er gebeurt.

Kortom: we zijn op jullie dag ‘onzichtbaar’ en leggen juist op die manier zoveel mogelijk waardevolle momenten vast, zodat jullie hier nog heel lang van kunnen nagenieten. Spreekt onze werkwijze jullie aan?
Stuur ons dan een e-mailtje om te kijken of we nog beschikbaar zijn op jullie trouwdag.